top of page

Porkkanan verran parempaa tulosta

- Asiakkaidemme kokemuksia Porkkanapankista

Seran Puhtautta ja Palvelua Oy

Seran Puhtautta ja Palvelua Oy tarjoaa laadukasta siivouspalvelua yrityksille ja yksityisille Tampereella, Ylöjärvellä sekä lähikunnissa.

 

Yrityksen toimitusjohtaja, siivousteknikko Sera Palttala sanoo, että laadukas työ lähtee asenteesta. Tärkeintä hänelle on motivoitunut henkilökunta, työn tekemisen ilo, sekä luottamus niin asiakkaan, kuin työntekijöidenkin välillä. Seran Puhtautta ja Palvelua on ollut Porkkanapankin käyttäjä alusta saakka. 

 

"Pilottijakson jälkeen oli selvää, että henkilöstö on innostunut keräämään porkkanoita ja lunastamaan niiden avulla itselleen palkintoja! Viikottaisessa turinatorstaissa nostettiin maljaa tiimille, Seralle ja uusille, Pirkkalassa sijaitseville, toimitiloille." 

 

Sera Palttala

Toimitusjohtaja

Seran Puhtautta ja Palvelua Oy

sera.png
tiimikahvi.jpg

Oy Eniro Finland Ab 

Eniro Finland tekee maan parasta myyntityötä. Töitä tehdään yhdessä ja hyvästä työstä palkitaan hyvin. Työilmapiirin piristäminen ja yhteishengen vahvistaminen nousivat erityisesti koronan aikana tärkeiksi. Myös arjen pienet teot ansaitsivat tulla näkyviksi ja palkituiksi. 

 

“Porkkanapankin käyttö on helppoa, hyvien asioiden tekemisestä ja jakamisesta tuli meillä nopeasti arkipäiväinen tapa. Mielestäni kaikista hienoimpia olivat ne teot, joita työyhteisön sisällä tehtiin, auttaaksemme toinen toisiamme parempiin suorituksiin. Voin suositella Porkkanapankkia eritoten, jos mietit miten työporukka saadaan yhteen tai miten palkitsemisesta saa pelillistä.”

Katri Wallin

Osaamispäällikkö

Eniro Finland

Ykä "Buustiukko" Koskinen

Ykä Koskinen tarjoaa työyhteisövalmennuksia livenä ja etänä palvelualan pk-yrityksille. Ykällä on valmennuksissaan käytössä Porkkanapankki. Hän sanoittaa Porkkanapankkiin valmennuksen tavoitteista johdettuja tehtäviä, kuten työkaverin kehuminen ja positiivisen palautteen antaminen. 

 

Pidempiaikaisissa valmennuksissa, kuten esimerkiksi Työyhteisöbuusti -valmennuksessa, Porkkanapankki toimii kannustimena koko valmennuksen ajan, myös lähipäivien välillä. Valmennuksen anti ei jää vain valmennusajankohtaan. Osallistujia aktivoidaan jalkauttamalla hyödyt jokapäiväiseen työhän sanallistamalla juuri kyseisen työpaikkaan sopivia tehtäviä ja porkkanoita.  

 

Porkkanapankki hyödyttää Ykää valmentajana. Porkkanapankin avulla Ykä seuraa mikä juttu puree; mitä tehtäviä suoritetaan eniten ja millaisia vaikutuksia tehtävillä on, sekä mitkä porkkanat eli palkinnot ovat tekijöille kiinnostavimpia. Toisin sanoen, Porkkanapankki -sovelluksen avulla hän voi tehdä valmennuksien vaikutukset näkyväksi ja tehon mitattavaksi.

 

Valmennuksista kertyvää dataa Ykä hyödyntää seuraavilla valmennuskerroilla: "Hieno homma! Teillä on tullut 50 kehua sitten viime näkemän!”. Datan avulla hän tehostaa ja kehittää paitsi valmennuksiaan, myös yrityksensä myyntiä ja markkinointia.

"Porkkanapankki on oivallinen, konkreettinen apu ja työväline työyhteisöille sekä työyhteisövalmentajille. Porkkanapankin avulla hyvä tulee näkyväksi ja tavoitteita voi oikeasti seurata. #vahvasuositus"

Ykä Koskinen

Buustismi Oy

P.S. Huomattiiin Ykän kumppanuuden myötä, että Porkkanapankkiin kaivataan yhteisöllisyysnäkymää. Näkymässä pääsisi näkemään paljonko tiimissä tehdään esimerkiksi muiden kehumista ja kuinka suuri osuus tehdyistä tehtävistä on minun tekemiäni. Yhteisöllisyysnäkymää kehitetään parhaillaan Porkkanapankin seuraavaan versioon!

ykäKoskinen_Peukku.jpg
Stang-up Meeting

Sinun yrityksesi tähän

Millaiset sinun kokemuset ovat kannustamisesta, kehumisesta ja palkitsemisesta?

 

Demo-tunnukset

Kiinnostuitko? Tilaa demo-tunnukset Porkkanapankkiin. Näet itse kuinka helppokäyttöinen ja nopeasti muokattava Porkkanapankki on. 

carrot-icon.png

Kiitos! Toimitamme sinulle tunnukset!

bottom of page